понедељак, 4. март 2013.

Željko Joksimović Devojka Bendovi za proslave



Pogledajte nas direktno na YOUTUBE i ostavite svoj KOMENTAR.

Željko Joksimović Devojka je pesma iz našeg repertoara domaće muzike. Pesma Devojka koju u originalu izvodi Željko Joksimović je jedna zaista autentična numera. Ukoliko bi trebao da izdvojim nekoliko najboljih stvari od ovog poznatog muzičara, pesma Devojka bi ušla u najužem izboru. Mislim da u tome nisam jedini. Mnogi bendovi za proslave imaju repertoar muzike u kojem je svrstana i Joksimovic Devojka. Ova pesma dolazi u obzir i za svaki bend za vjenčanja jer je motiv ove melodije - savršena devojka. Nadam se da vam se dopao video naše grupe Gary Amaro band. Javite nam ako želite i vi takav video.



Kaže se da savršenstvo ne postoji ali nam muzika pruža tu mogućnost da bar na trenutak poverujemo da savršena devojka ipak postoji. Moram priznati da sam pomalo razočaran kada vidim da pesme poput Joksimović Devojka nisu tražene za veselja kao na primer mnoge narodne pesme. Zbog toga svi bendovi za proslave i svaki bend za vjenčanja mora pre svega staviti akcenat na narodnu muziku. Ovo se pre svega odnosi na naše prostore. Ali, ta navika počinje postepeno da se menja pod uticajem onoga što se dešava u mnogim evropskim zemljama. Tamo ljudi za svoja veselja traže zabavnu muziku pa čak i jazz muziku. Zbog toga njihove muzićke grupe imaju sasvim drugačiji repertoar muzike. Sličan repertoar muzike ima i naša grupa Gary Amaro band.

Grupa Amaro band ili Gary Amaro band kako nas mnogi zovu ima svoj repertoar muzike sa širokim dijapazonom. Ne pripadamo baš kategoriji bendovi za proslave ali smo uvek spremni da prihvatimo poziv za sve vrste veselja. Pošto nastupamo i u nekim evropskim zemljama naš repertoar muzike sadrži i brojne strane hitove. Mi nismo klasičan band za vjenčanja ali smo spremni i na takve prilike. Spremni smo na suradnju i pozivam sve muzičare i muzičke grupe koje imaju ideje za zajedničke projekte da nas kontaktiraju. Sada vas pozivam da još jednom pogledate kako je dočaran pojam - savršena devojka u numeri Željko Joksimović Devojka sa grupom Gary Amaro band. Pozovite nas putem Skype-a, Facebook-a, Email-a ili putem prijateljstva na ovom blogu. Takodje nas možete kontaktirati na blogu Zabavna muzika ili na sajtu Amaro video.

Нема коментара:

Постави коментар